Inchiriere

420 € / lună | 110,000 €

Va prezentam spre vanzare un apartament situat in cartierul Baneasa, inconjurat de blocuri de mici dimensiuni si case. Zona este linistita si foarte aproape de mijloace de transport in comun. Parcul si Lacul Herastrau sunt la 5 minute de mers pe jos. Apartamentul este situat intr-un bloc reabilitat, ingrijit cu o comunitate frumoasa. Este complet renovat si se vinde mobilat...

445 € / lună

Va prezentam spre inchiriere un apartament situat in cartierul Tineretului, langa Piata Norilor, la 5 minute de statia de metrou. Apartamentul a fost renovat in totalitate, are geamuri termopan, balcon deschis, usi noi, parchet nou, mobilier nou. Toate piesele de mobilier si toate electrocasnicele sunt noi. Zona este verde, magazinele si parcul sunt la cativa pasi.

280 € / lună

Va prezentam spre inchiriere un apartament confortabil si frumos amenajat - de 2 camere situat la intrarea in ansamblul rezidential dinspre Auchan.

450 € / lună

Apartamentul este situat intr-un complex rezidential format din 11 blocuri. Ansamblul este foarte bine intretinut si are numeroase spatii verzi si teren de sport. Apartamentul are vedere catre parcul interior al ansamblului, este orientat catre est. Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat. Parcarea supraterana este inclusa in pret.

250 € / lună

Va prezentam spre inchiriere o garsoniera foarte frumoasa si spatioasa situata intr-un bloc mixt. Garsoniera este complet mobilata si utilata.

1,800 € / lună

Va Prezentam spre inchiriere un apartament situat in zona parcului Herastrau la ultimul etaj cu vedere panoramica catre parcul Herastrau. Apartamentul este foarte spatios (living - 80 mp), luminos, cu garaj subteran.

270 € / lună

Va prezentam spre inchiriere un apartament situat in 13 Septembrie, langa Prosper. Apartamentul este spatios, luminos, cu vederea catre 13 Septembrie.

850 € / lună + TVA

Va prezentam spre inchiriere un apartament de 4 camere situat intr-un ansamblu rezidential format din 4 blocuri. Apartamentul este foarte spatios, are vedere larga, este decomandat si are 3 bai si 2 balcoane. Este complet mobilat si utilat si este in perfecta stare. Locurile de parcare (2) sunt situate in subteranul imobilului.

600 € / lună

Va prezentam spre inchiriere un apartament de 2 camere foarte elegant si spatios situat intr-un ansamblu rezidential in zona Jandarmeriei, retras cativa metri de la str. Jandarmeriei. Apartamentul este luminos si este complet mobilat si utilat la cele mai inalte standarde. Prima inchiriere, totul nou. Parchet lemn, centrala proprie, incalzire in pardoseala. Printre faci...

1,000 € / lună

Va prezentam spre inchiriere un spatiu comercial pretabil pentru orice tip de activitate. Apartamentul este situat la parter, are vizibilitate foarte buna din strada principala, intrare separata, 3 camere, spatii de depozitare si centrala termica proprie.

700 € / lună

Va prezentam spre inchirere o casa situata in apropierea bulevardului Ferdinand, cu curte proprie si garaj - folosit pentru depozitare. Casa a fost renovata in anul 2016. Accesul se face din strada, nu prin drum de servitute. Casa este compusa din 3 camere dintre care una este de trecere, o bucatarie si o baie - fara dus.

1,000 € / lună + TVA

Apartamentul se afla la 2 pasi de piata Dorobanti intr-un bloc nou, exclusivist. Cladirea are 14 apartamente dispuse pe 4 etaje. Apartamentul are o suprafata generoasa si este mobilat si utilat complet. Are o baie mare cu incalzire in pardoseala si o toaleta de serviciu. Cheltuielile lunare sunt intre 200 Euro si 300 Euro si cuprind: cablu TV de la RCS-RDS, internet wireless...

550 € / lună

Va prezentam spre inchiriere un apartament luminos si spatios. Detalii aparte, cursivitate, inovatie si nu in utimul rand caldura unui camin - acestea sunt lucrurile care definesc acest apartament. Ansamblul rezidential ofera un standard superior de calitate a vietii cu blocuri de mici dimensiuni aflate pe un teren mare, piscina exterioara, peisajistica aparte - arcade cu glic...

1,100 € / lună

Va prezintam spre inchiriere un apartament situat in imediata vecinatate a pietei Victoriei si parcului Kiseleff (chiar la intrarea in parc). Apartamentul are vedere spre parc. Apartamentul are camere spatioase, ferestre mari si finisaje de foarte buna calitate. Numeroase spatii de depozitare, 2 bai (una du dus si una cu cada). Jaluzele electrice. Garaj. Mentenanta ...

2,000 € / lună

Va prezentam spre inchiriere un apartament spatios si luminos situat la etajul 1 al unei vile situate pe Aleea Modrogan. Proprietatea este situata in centrul Bucurestiului, in cea mai exclusivista zona si totodata restrasa de zgomotul orasului. In imobil sunt doi proprietari. Apartamentul are 6 camere, acces separat si este complet renovat. Impreuna cu apartamentul principal...