Vanzare apartament 2 camere

375 € / lună | 90,000 €

Va prezentam spre vanzare un apartament situat in complexul rezidential Felicity. Ansamblul beneficiaza de paza si beneficiaza de: teren de baschet, loc de joaca, alei pietonale/biciclete. Apartamentul are bucataria complet mobilata si utilata; bucataria este open space. Luminos si spatios. Cele 2 parcari exterioare sunt incluse in pret. Apartamentul este inchiriat.

116,000 €

Va propunem spre vanzare un apartament situat pe blvd. Turda, in apropierea blvd. Ion Mihalache cu vedere mixta: catre spatele blocului (dormitorul) si lateral - celelalte camere. Vederea este libera in ambele parti. Apartamentul este spatios, are numeroase spatii de depozitare, este luminos (orietanre sud-est) si a fost complet renovat: de la instalatii electrice, termice pa...

55,000 €

Va prezentam spre vanzare un studio cu 2 camere, decomandat cu vedere panoramica asupra cartierului,situat intr-un bloc curat, reabilitat. Vederea este catre vest. Se poate vinde complet mobilat sau nu in functie de preferintele cumparatorului. Ferestrele sunt din geamuri termopan. Are spatii de depozitare pe hol, nu are balcon.