Vanzare terenuri

190 €

Va prezentam spre vanzare un teren situat in comuna Tunari in apropiere de autostrada A 3 si Cosmopolis. Are deschidere si vedere directa catre lac.

90,000 €

Va prezentam spre vanzare un teren situat in zona de vile, situat intre Padurea Baneasa si soseaua de centura. Accesul este pietruit, utilitati in zona, in vecinatatea viitorului drum radial din A0. Sunt 4 parcele disponibile pentru vanzare, una langa alta.

75,000 €

Va propunem spre vanzare un teren situat in comuna Tunari, cu deschidere la DJ 100 Terenul este dezmembrat in 6 loturi, 3 loturi - stanga, 3 loturi - dreapta cu un lot pentru drum privat intre ele. Fiecare lot are circa 500 mp. Strada este asfaltata, zona dezvoltata, cu utilitati, in imediata vecinatate a unui parc de retail si a ansamblului Cosmopolis.

35,000 €

Va prezentam spre vanzare un teren de 1000 mp situat in Tartasesti. Utilitatile (gaz, electricitate) sunt in imediata apropiere. Acces asfaltat, case in vecinatate, aproape de drumul national.

283,500 €

Va prezentam spre vanzare un teren situat in zona Baneasa, in apropierea padurii Baneasa. Constructii in zona, in special vile.

54,000 €

Va prezentam spre vanzare un lot de teren potrivit pentru dezvoltare rezidentiala situat intr-un cadru natural superb, in vecinatatea padurii si a lacului - Pasarea, in Branesti.